Preţuri orientative - Anca Popescu - pictura

Preţuri orientative

Aș fi evitat subiectul ăsta, fiindcă nu-mi place să vorbesc despre el, însă fiica mea m-a convins că trebuie să vorbesc un pic despre prețuri, măcar orientativ, ca să nu rămâi cu impresia că nu ți-ai permite una dintre lucrările mele.

Probabil că te aștepți deja să auzi asta: prețurile depind de suport, tehnică, dimensiuni și complexitate.

Dintre cele pe care le-ai văzut aici, o lucrare mică pe sticlă, de aproximativ 20 x 30 cm (măsurată fără ramă) costă în medie 350 lei. Prețul include ramă și agățătoare.

De exemplu:

Banchetul

Inger pazitor_Icoana pe sticla

Dar prețurile depind de mai mulți factori, nu doar de suport, de dimensiuni și complexitatea lucrării.

Dacă îți dorești o icoană cu un anume sfânt sau o anume scenă pe care nu le-am mai reprezentat niciodată, mă voi documenta despre cum trebuie reprezentate canonic și îți voi comunica un preț estimativ (în care mă încadrez întotdeauna, fiindcă îmi respect cuvântul dat).

De asemenea, dacă dorești să îți fac portretul sau dorești o lucrare pe care s-o concep special pentru a-ți decora un anume perete din casă, îmi spui care sunt preferințele tale, îmi arăți câteva poze din care văd peretele și obiectele din jurul lui, să-mi dau seama de cromatica generală și iluminarea încăperii, apoi ne sfatuim împreună. Poate ar da bine o lucrare mare, sau poate 3-4 lungi și înguste, un diptic, un triptic sau alte combinații.


Exemplu de lucrare făcută pentru o prietenă de peste ocean, care mi-a trimis poze cu livingul ei și m-a rugat să-i fac un tablou care să decoreze interesant peretele, deasupra canapelei. I-am conceput această compoziție abstractă, pe care am împărțit-o în 3 piese, ca să o poată transporta ușor cu avionul.

Triptic

Dacă îți plac lucrările mele și ți-ai dori una în genul celor de pe site, contactează-mă și voi fi bucuroasă să-ți răspund.

Cu drag,
Anca.

Copyright Anca Popescu & Pinkology Up